Stručnjaci kompanije Volvo Trucks upotrebljavaju samo originalne dijelove Volvo

SUPERIORNO SERVISIRANJE

Nitko ne servisira vaš Volvo kamion tako kao mi. Kada je riječ o nama, znate da se sve obavlja kako treba. Bez prečica. Bez iznenađenja. Naši su tehničari stručnjaci sa certifikatom. Oni imaju cijeli komplet posebnih alata te sve potrebne dijagnostičke sustave i baze podataka. I uvijek koriste samo originalne Volvo dijelove. A kada dijelove ugradi ovlaštena radionica kompanije Volvo, primjenjuje se dvogodišnje jamstvo na ugrađene dijelove. Uz Volvo znate da se vaš kamion, kao i vaš posao, servisiraju na način koji zaslužuju.

Saznajte više o originalnim Volvo dijelovima
Planirano preventivno održavanje najbolji je način da postignete bolju mobilnost

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

Preventivno održavanje najbolji je način izbjegavanja neplaniranih prekida posla. Prilikom servisiranja mijenjamo filtre i maziva, obavljamo različita podešavanja i preglede kojima se rješavaju manje poteškoće prije nego što prerastu u veće i skuplje probleme.

Više o Volvo servisnim ugovorima
Mi ćemo vam pružiti savjete pri razradi plana servisiranja koji odgovara vašim potrebama

Vaš osobni plan

Mi ne samo što vjerujemo u preventivno održavanje, već smo uvjereni i da ga možemo prilagoditi vašem kamionu ili poslu. Prijavite se za besplatni plan servisiranja. Za utvrđivanje savršene razine održavanja i izradu plana servisiranja koji točno zadovoljava vaše potrebe trebate samo kratke konzultacije. Tako ćete unaprijed znati kada će vaš kamion biti u radionici, kao i sve troškove.

VT

Originalna ponuda

Posjetite svojeg Volvo distributera i saznajte više o Originalnom Volvo servisu i prednostima koje on donosi vašem poslovanju.

Pronađite najbližeg distributera