TRUCKS

Povedite svoju ekipu

DVOSTRUKA KABINA KOMPANIJE VOLVO TRUCKS

Uključuje li vaš rad više od vozača i suvozača? Kabina Volvo posade može primiti do devet članova ekipe. Svi mogu brzo i sigurno ući i izaći iz kabine. Uz dvostruku kabinu kamion je posebno prilagođen za montažu karoserijske opreme. Saznajte više.

 

Prilagođena za vaš rad

Ovisno o vašim potrebama, možete dobiti dvostruku kabinu s velikom raznolikošću konfiguracija sjedala. Na primjer, u jednom vatrogasnom vozilu možete dobiti sjedala za najviše devet vatrogasaca. Dva sprijeda, tri u srednjem redu i četiri u stražnjem redu. Ako želite, kabinu možete opremiti zasebnim grijanjem u mirovanju i klimom za posadu.

Učinkovita i sigurna

Znamo važnost što bržeg ulaska i izlaska iz kabine, no istovremeno što je moguće sigurnije. Vrata se otvaraju pod širokim kutom. Dobro postavljene ručke i stepenice olakšavaju ulazak i izlazak. Sva sjedala imaju sigurnosne pojaseve, dvostruka kabina je naravno prošla sudar test kabina.

Posvećena montaži karoserijske opreme

Nadogradna struktura na vašem kamionu vjerojatno je složena i treba joj sav prostor koji može dobiti. Stoga smo odlučili pomoći proizvođačima karoserijske opreme i olakšati montažu. Glavne komponente poput spremnika za gorivo, akumulatora i sustava za naknadnu obradu ispušnih plinova nalaze se ispod kabine.

Pripremljena za montažu

Kako bi se smanjila vremena za gradnju karoserije i izbjeglo demontiranje unutarnjih ploča, električna instalacija priprema se s unaprijed provedenim žicama, a električna priključna mjesta su unaprijed definirana.

Snaga za teške uvjete

Izaberite između motora D11 i D13 i širokog raspona pomoćnih pogona. Za rad s visokim kapacitetom na raspolaganju su pomoćni pogoni do 2000 Nm.

Dostupno za te kamione

Želite li kamion prilagoditi čitavoj posadi?

Razgovarajte s distributerom.