VOLVO TRUCKS

HRVATSKA

×
Pogledajte pobliže mogućnosti koje donose pogonsko sklopovi modela Volvo FH.

Pogonite svoju profitabilnost

POGONSKI SKLOP MODELA VOLVO FH

Prava snaga i kontrola za stvari koje trebate prevesti i mjesta na koja trebate ići. Mogućnost prilagodbe pogonskog sklopa kamiona Volvo FH prema zadacima nikada nije bila preciznija. Nikad vam neće nedostajati snage, a mi smo sigurni da ćete gorivo koristiti na najučinkovitiji način. Dobijte daleko više nego što ste uložili. To je profitabilnost. 

Otkrijte ponudu motora za Volvo FH.

Motori

Srce koje kuca u pogonskim agregatima kamiona Volvo FH naš je D13 motor razine D motora, dostupan s 420 KS, 460 KS, 500 KS ili 540 KS. U ponudi imamo i verziju s 460 KS i 500 KS s tehnologijom Turbo Compound koja omogućuje još veći okretni moment za bolju potrošnju goriva. Postoje i motori na plin s 420 KS ili 460 KS. Koji najbolje odgovara vama i vašem poslovanju?

Vozna svojstva

Bez obzira koji motor odaberete za svoj Volvo FH, imat ćete pristup impresivnoj razini okretnog momenta u širokom rasponu brzina motora. Rezultat su izvrsna vozna svojstva i mala potrošnja goriva.

I-Shift

I-Shift je čitava serija automatskih mjenjača koji vožnju čine lakšom, sigurnijom i udobnijom. Nema teške papučice spojke ni ručice s kojom se treba boriti. Svaka promjena stupnja prijenosa automatski je savršeno tempirana. Niz programskih paketa omogućava vam prilagođavanje I-Shifta vašim potrebama. Za Volvo FH možete dobiti I-Shift sa sporim stupnjem prijenosa ili s I-Shift dvostrukom spojkom.

Više o mjenjaču I-Shift 

VIŠE ZNAČAJKI?

Vaš distributer može vam pomoći odabrati značajke koje odgovaraju vašim potrebama.