TRUCKS

Pogonite svoju profitabilnost

POGONSKI SKLOP MODELA VOLVO FH

Prava snaga i kontrola za stvari koje trebate prevesti i mjesta na koja trebate ići. Mogućnost prilagodbe pogonskog sklopa kamiona Volvo FH prema zadacima nikada nije bila preciznija. Nikad vam neće nedostajati snage, a sigurni smo da ćete gorivo i energiju koristiti na najučinkovitiji način. Dobijte daleko više nego što ste uložili. To je profitabilnost.

Motori

Srce koje kuca u pogonskim sklopovima kamiona Volvo FH naš je D13 motor razine E, dostupan s 420 KS, 460 KS, 500 KS ili 540 KS. U ponudi imamo i verzije s 420 KS, 460 KS i 500 KS s tehnologijom Turbo Compound koja omogućuje još veći okretni moment za bolju potrošnju goriva. Imamo i motore na plin s 420 KS ili 460 KS. Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo Volvo FH Electric s 450 kW ili 666 KS čiste električne snage. Koji najbolje odgovara vama i vašem poslovanju?

Vozna svojstva

Bez obzira koji pogonski sklop odaberete za svoj Volvo FH, imat ćete pristup impresivnoj razini okretnog momenta pri bilo kojoj brzini. Rezultat su izvrsna vozna svojstva, visoka učinkovitost potrošnje goriva i energetska učinkovitost te mali ekološki otisak.

I-Shift

I-Shift je čitava serija automatskih mjenjača koji vožnju čine lakšom, sigurnijom i udobnijom. Nema teške papučice spojke ni ručice s kojom se treba boriti. Svaka promjena stupnja prijenosa automatski je savršeno tempirana. Niz programskih paketa omogućava vam prilagođavanje I-Shifta vašim potrebama. Dostupne su značajke za I-Shift, poput Promjene smjera koje omogućuje vožnju s jednom papučicom prilikom prebacivanja između vožnje prema naprijed i unazad. Za Volvo FH možete dobiti I-Shift sa sporim stupnjem prijenosa ili s I-Shift dvostrukom spojkom.

Više o mjenjaču I-Shift 

VIŠE ZNAČAJKI?

Vaš distributer može vam pomoći odabrati značajke koje odgovaraju vašim potrebama.