TRUCKS

Evolucija za velike izazove

Vanjski dizajn kabine kamiona Volvo FH16

To je prepoznatljiv Volvo FH16 kakvog poznajete - sa snagom i udobnošću u savršenoj ravnoteži. No ipak, jasno je da je ovaj kamion sljedeća evolucija.

Oblik kabine Volvo FH16 glatkiji je po ivicama, a otvori između gornjeg i donjeg prednjeg dijela su manji kako bi se poboljšala aerodinamika i učinkovitost. Jedinstvena prednja maska kamiona Volvo FH16 ima srebrnu završnu obradu, nagovještavajući da je to nešto posebno. 

No najjasniji znak evolucije je dizajn prednjih svjetala koji kamionu Volvo FH16 daje legendarni izraz. Prepoznatljive linije prednjih svjetala stapaju se s oblikom kabine, nastavljajući oko prednjeg kuta i protežući se unatrag prema bočnim stranama kabine. Prednja svjetla imaju crnu temu modela Volvo FH16. Kad mirujete, očito je da je ovaj kamion među najmoćnijim kamionima koji postoje, no rafiniraniji nego ikad prije.

Nova prednja svjetla dolaze u tri različite verzije i ne samo da izgledaju dobro - nego su i opremljena poboljšanom funkcionalnošću koja život na cesti čini sigurnijim i udobnijim. 

Vidjet ćete i da je znak Volvo sprijeda veći i kad se približite vratima, primijetit ćete da ulazne stepenice imaju aluminijske umetke. Pojedinosti koje prave razliku.

Taj Volvo FH16 izgled

Odaberite među tri razine vanjske opreme i stotinama boja.

Osnovna oprema

Dolazi s crnom prednjom maskom i "thunder" sivim branikom, retrovizorima itd.

Osnovna s robusnom prednjom opremom.

Dolazi s "thunder" sivim branikom za teške radove, crnom prednjom maskom, "thunder" sivim branikom, retrovizorima itd. Prednja svjetla s crnom temom.

Oprema kamiona Volvo FH16

Dolazi s jedinstvenom prednjom maskom modela Volvo FH16 sa srebrnom završnom obradom i prednjim svjetlima s crnom temom. Branici, retrovizori itd. Svi su obojeni u boju karoserije. Aluminijski detalji na stepenicama. 

Birajte između više od 650 boja. Sve su ekološke.

Zaboravite na zasebnu lakiraonicu te tako uštedite vrijeme i novac – Volvo će isporučiti vašu kabinu u boji po vašem izboru. Birajte između više od 650 različitih boja, tonova i nijansa. Ako ne pronađete onu koju tražite, mi ćemo za vas smiješati doslovce bilo koju boju.

 

Želite vidjeti kako će izgledati? Upotrijebite program za bojanje kabina (dolje).

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Ako želite vidjeti stvarne uzorke, posjetite lokalnog distributera tvrtke Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i svim tržištima. Slika prikazuje kamion s najvišom mogućom razinom opreme u boji karoserije.

 

Ovaj program za bojenje sadržava sve boje dostupne u sustavu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo.

DODATNA OPREMA ZA VAŠ KAMION

Učinite ga svojim

Slike vanjskog izgleda kamiona Volvo FH16

JESTE LI SPREMNI ZA VOLVO FH16?

Čeka vas