TRUCKS

Skok u evoluciji

VANJSKI DIZAJN KABINE MODELA VOLVO FM

Podsjeća na veće modele, no svejedno je fleksibilan i okretan kao Volvo FM kojeg poznajete. Nov, moderan profil otkriva da je u boljoj formi nego ikad da bi se suočio s vašim izazovima. Ovo je nekoliko koraka naprijed u evoluciji.

 

Kabina se odlikuje novim dizajnom s uspravnim profilom, više unutrašnjosti prostora, velikim prostorima prozora i niskom linijom vrata. Volvo FM gladak je po rubovima, a zazori između gornjeg i donjeg prednjeg dijela smanjeni su na minimum kako bi se poboljšala aerodinamika i učinkovitost.

Još jedan jasan znak evolucije ovog kamiona je dizajn prednjih svjetala koji naglašava legendarni profil kamiona Volvo FM. Prepoznatljive linije prednjih svjetala stapaju se s oblikom kabine, nastavljajući oko prednjeg kuta i protežući se unatrag na bočnim stranama kabine. Čak i kada mirujete, očigledno je da je ovaj kamion učinkovit i pri visokim brzinama i u navigaciji prometnim okruženjima.  

Vidjet ćete i da je znak Volvo sprijeda veći i kad se približite vratima, primijetit ćete da ulazne stepenice imaju aluminijske umetke. Pojedinosti koje prave razliku.

Izgrađeno za vidljivost

Retrovizori modernog dizajna imaju uska kućišta i područja ogledala s dobrim proporcijama. Izgrađena su u dijelovima kako bi kombinirali prostrani prikaz retrovizora s minimiziranim skrivenim kutovima. Dodajte pomoćni donji prozor na suvozačevim vratima i imat ćete sjajan pogled oko svog kamiona. Čak i na područja u neposrednoj blizini.

Prednja svjetla

Legendarna prednja svjetla dostupna su u dvije različite verzije: jednoj s halogenim svjetlima i jednoj koja se temelji na LED tehnologiji. Obje imaju karakteristična LED dnevna svjetla u V-obliku.

Odaberite razinu opreme

Odaberite između dvije razine vanjske opreme i stotinama boja.

Osnovna oprema

Dolazi s crnom prednjom maskom i "thunder" sivim branikom, retrovizorima itd. Istražite različite razine vanjske opreme u Volvo Truck Builderu.

Viša razina opreme

Dolazi s "thunder" sivom prednjom maskom. Branik, retrovizori itd. obojeni su bojom nadgradnje kabine. Aluminijski detalji na stepenicama. Istražite različite razine vanjske opreme u Volvo Truck Builderu.

Birajte između više od 650 boja. Sve su ekološke.

Zaboravite na zasebnu lakiraonicu te tako uštedite vrijeme i novac – Volvo će isporučiti vašu kabinu u boji po vašem izboru. Birajte između više od 650 različitih boja, tonova i nijansa. Ako ne pronađete onu koju tražite, mi ćemo za vas smiješati doslovce bilo koju boju.

Želite vidjeti kako će izgledati? Upotrijebite program za bojanje kabina (dolje).

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Ako želite vidjeti stvarne uzorke, posjetite lokalnog distributera tvrtke Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i svim tržištima. Slika prikazuje kamion s najvišom mogućom razinom opreme u boji karoserije.

Ovaj program za bojenje sadržava sve boje dostupne u sustavu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo.

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim

Slike vanjskog izgleda kamiona Volvo FM

Jeste li spremni za kamiona Volvo FM?

Čeka vas.