TRUCKS

Naša globalna kampanja za zaštitu djece u prometu

Zaustavite se. Pogledaj lijevo-desno. Mahni

Napravite razliku gdje god bili

Broj djece koja sudjeluju u kampanji kompanije Volvo Trucks' Stop Look Wave nastavlja rasti. Cilj je pomoći djeci širom svijeta da razumiju kako se ponašati sigurno u blizini prometa. Prvo se zaustaviti. Zatim pogledati oko sebe i primijetiti svoje okruženje. I na kraju, mahnuti vozaču i pobrinuti se da te vozači vide.

Potaknuli smo zaposlenike širom svijeta da se uključe u promociju sigurnosti vlastite djece i djece u svojim zajednicama. Sve više država pridružuje se kampanji Stop Look Wave.

Stvarno možete napraviti razliku ako nam se pridružite.

Stop look wave može spasiti živote

Svake godine u prometnim nesrećama pogine više od 260.000 djece mlađe od 19 godina. Previše tih nesreća uključuje kamione i autobuse. Mnogi mladi životi mogu se spasiti podučavanjem djece o tome kako se ponašati u prometu.

Materijali za obuku Stop Look Wave dizajnirani su kako bi pomogli roditeljima, nastavnicima, organizacijama i vlastima da educiraju djecu kroz zabavnu interakciju i praktični trening.

Sav je materijal besplatan i dostupan svima. Sadrži osnovni i sveobuhvatniji komplet, animiranu interaktivnu priču, plus powerpoint prezentaciju i upute za tečaj.

Kompleti za obuku dostupni su na nekoliko jezika.

Savjeti koji pomažu spasiti živote

Kompanija Volvo Trucks razvila je inspirativne Stop Look Wave materijale za učenje u formatu jednostavnom za upotrebu. Osmišljeni su kako bi pomogli roditeljima, učiteljima, organizacijama i vlastima da educiraju djecu kroz zabavnu interakciju i praktično učenje.

Sav materijal kampanje besplatan je i može ga koristiti svatko.

Provjerite sigurnost iz prve ruke

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pokazati sve iznimne sigurnosne funkcije i odgovoriti na sva vaša pitanja o sigurnosti.