TRUCKS

Pregledajte cijeli asortiman Volvo Trucks

Sa širokim asortimanom pogonskih sklopova i još širim asortimanom modela – kamion Volvo tu je da se prilagodi vašem poslovanju. Upoznajte ih sve ovdje.

  Naš asortiman. Prošireni.

  Upoznajte naše kamione i kako ih možemo prilagoditi vašim potrebama. Bez obzira na to poslujete li u području logistike na dugim relacijama, građevinarstvu ili u nekoj drugoj industriji, ovdje ćete pronaći svoj sljedeći kamion. Saznajte više o motorima, šasijama i kabinama i uronite u detalje.

   

  Otkrijte naše kamione

  Električni kamioni

  Naši električni kamioni nude nultu stopu ispušnih plinova, manju razinu buke i manje vibracija. Oni prijevozništvo čine čišćim i tišim – i poboljšavaju radno okruženje vozača.

   

  Otkrijte naše električne kamione

  Kamioni pokretani plinom

  Ciljate li na manji CO2 otisak, visoke performanse i dug radni domet? Istražite naše kamione pokretane plinom. Raspoloživi su za sve, od prikupljanja otpada do prijevoza na duge relacije. Upotrebljavaju LNG ili CNG – goriva proizvedena iz bioplina ili prirodnog plina, ovisno o dostupnosti.

   

  Otkrijte naše kamione pokretane plinom

Značajke

Istražite izbor naših značajki i inovacija koje vaš kamion mogu učiniti produktivnijim, sigurnijim i energetski učinkovitijim. Saznajte više o tome kako kamion Volvo prilagoditi svojim specifičnim izazovima u istaknutim značajkama u nastavku.

Osmislite svoj sljedeći kamion

Prilagodite i dizajnirajte svoj idealni kamion koji savršeno odgovara vašim zahtjevima.

Imate li pitanje?

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo Trucks ima odgovor. Svratite, nazovite ih ili ih zamolite da dođu k vama.