TRUCKS

Najnovije objave za tisak

100 matches

1 of 5

  • PPTO Lovretić je obiteljski obrt sa sjedištem u Nijemcima kod Vinkovaca i ukupno broji 35 zaposlenika. Kamionima prevoze pšenicu, kukuruz, soju, ječam, suncokret, uljanu repicu i paletiziranu robu. Novi Volvo FH Aero kamioni dodatno su pojačanje u redovima za PPTO Lovretić. Novi Volvo FH Aero kamioni dodatno su pojačanje u redovima za PPTO Lovretić.

  • Novi Volvo FH16 je najsnažniji europski kamion, ali također i vrlo učinkovit u potrošnji goriva – i može raditi na 100% obnovljiva goriva. Testovi na cesti potvrđuju da potpuno novi motor u FH16 postiže 5% manju potrošnju goriva i manje emisije uz dodavanje 7% više okretnog momenta - kombinacija koja povećava učinkovitost i produktivnost za najzahtjevnije transportne zadatke

  • Volvo Trucks razvija kamione s motorima s unutarnjim izgaranjem koje pokreće vodik. Ispitivanja s kamionima koji upotrebljavaju vodik u motorima s unutarnjim izgaranjem na cesti počinju 2026., a komercijalna primjena planira se krajem ovog desetljeća. Kamioni koji rade na zeleni vodik važan su korak naprijed za Volvo u postizanju cilja neto nulte potrošnje i pružanju potpore korisnicima kako bi postigli svoje ciljeve dekarbonizacije.

  • Danas je obilježen važan događaj za industriju transporta i logistike u regiji – svečano otvorenje novog Volvo Trucks servisno-prodajnog centra u industrijskoj zoni Bakar - Kukuljanovo.

  • Volvo Trucks has received an order for 100 electric trucks from logistics company DFDS. With this latest order, DFDS has almost doubled its Volvo electric truck fleet to 225 trucks in total – the largest company fleet of heavy electric trucks in Europe.

  • LIDL je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji koristi potpuno električni kamion za opskrbu svojih trgovina

  • Volvo predstavlja svoj prvi model kamiona razvijen samo s električnim pogonom. S kapacitetom za teške terete i izvrsnim vidljivošću za vozača, FM Low Entry električni je kamion optimiziran za sigurnu i učinkovitu vožnju u gradskim područjima.

  • Kompanija Volvo Trucks predstavlja novi motor za svoj kultni kamion FH16. S 780 KS i 3800 Nm, novi 17-litreni motor može s lakoćom podnijeti najteže prijevozne zadatke, istovremeno pružajući izvanredno učinkovitu potrošnju goriva i izdržljivost. Novi motor certificiran je za rad na biogoriva.

  • Volvo FH Aero novi je član kultne Volvove obitelji kamiona. S aerodinamičnim dizajnom i inovativnim značajkama, FH Aero nudi energetsku učinkovitost na novoj razini, a dostupan u četiri varijante koje uključuju verziju pokretanu biogorivom i nagrađivanu električnu verziju.

  • Tvrtka Volvo Trucks osvojila je prestižnu nagradu za svoj kamion Volvo FH Electric. Prvi put u povijesti tu je nagradu osvojio električni kamion.

  • With an electric range up to 450 km, 50 percent shorter charging time and new active safety features, Volvo´s updated medium-duty electric trucks are designed for the urban environment – enabling safe zero emission city transport and logistics.

  • Jedan od posljednjih toplih i sunčanih dana u SOS Dječjem selu Ladimirevci iskoristili su za pripremu i zaštitu ograda 16 SOS obiteljskih kuća prije jesenskih kiša.

  • Volvo Trucks je od nedavno svoju ponudu Volvo FL modela proširio sa novim 320hp motorom s kojim bi se omogućilo lakše savladavanje zahtjevnijih zadataka.

  • Press release

    2023-10-12

    Flotna isporuka za Cemex Hrvatska

    Volvo Group Croatia d.o.o. isporučio je CEMEXU deset tegljača FH 42T 500 KS sa Globetrotter kabinom.

  • Vrijeme je za slavlje! Danas se puni 30 godina otkada je Volvo Trucks predstavio Volvo FH, svoj najprodavaniji kamion. Od svojih početaka ovaj vodeći model krasio je izniman dizajn vanjštine i unutrašnjosti, izvanredna udobnost za vozača i tehnički napredna učinkovitost i sigurnosna rješenja.

  • Vozni park EKO MOSLAVINE d.o.o. je dobio novog člana. Volvo FE će se prvenstveno koristiti za prikupljanje glomaznog otpada od građana i pražnjenje polupodzemnih spremnika.

  • Volvo Trucks predstavlja nove, snažnije baterije za svoje električne kamione srednje nosivosti koji mogu odvoziti povećani doseg od 450 km i omogućiti da još više vožnji po gradu bude na električni pogon.

  • Ovo je priča o jednom posebnom Volvo kamionu u vlasništvu poduzeća Godina d.o.o. iz Varaždina kojeg zajedno vode braća Davor i Mladen Godina.

  • Uspješno je završen prvi dan elektromobilnosti za Volvo kupce. Moto događanja kojeg smo organizirali za kupce je Gradimo budućnost zajedno! Na prekrasnoj stazi za vožnju i sa modernim edukacijskom centrom u Vranskom u Sloveniji okupilo se tridesetak kupaca iz Hrvatske i Slovenije.

  • STANI, GLEDAJ, MAHNI! To jednostavna poruka, ali ona koja može spasiti živote. A to je i tema novog glazbenog videa Volvo Trucksa, lansiranog tijekom UN-ovog Globalnog tjedna sigurnosti na cestama 2023. Cilj je doprijeti do školske djece diljem svijeta kako bi im se usadila važnost sigurnog ponašanja, kao i podizanja svijesti o teškim vozilima u prometu.

100 matches

1 of 5

Prijavite se za primanje Volvo Trucks objava za javnost