TRUCKS

Dugogodišnji partner Trans East Servis d.o.o. proslavio uspješan početak rada novog Volvo Truck centra u Rijeci

Danas je obilježen važan događaj za industriju transporta i logistike u regiji – svečano otvorenje novog Volvo Trucks servisno-prodajnog centra u industrijskoj zoni Bakar - Kukuljanovo.
Dugogodišnji partner Trans East Servis d.o.o. proslavio uspješan početak rada novog Volvo Truck centra u Rijeci

Partnerski odnos  Volvo Trucksa s poduzećem Trans East Servis d.o.o.  započeo je davne 2003.g.  kada je otvoren prvi Volvo Trucks servis u Žminju.

 

Dugogodišnja uspješna suradnja Volvo Trucks i Trans East Servis d.o.o. se nastavila tijekom svih ovih godina, a najbolji pokazatelj je otvaranje još jednog Volvo servisno – prodajnog centra na atraktivnoj lokaciji u Rijeci u vlasništvu Trans East Servis d.o.o. U centru će biti zaposleno 9 djelatnika, koji će nuditi usluge održavanja i popravke vozila, optiku vozila i pranje, sve u skladu s standardima proizvođača.

 

Naš novoizgrađeni servisno - prodajni centar označava važan korak u širenju i izgradnji jake servisne mreže za Volvo i Renault teretna vozila, nastavljajući svoju tradiciju vrhunske usluge i kvalitete.

 

Otvorenje novog Volvo Trucks servisno - prodajnog centra predstavlja potvrdu posvećenosti Volvo grupe podršci svojim klijentima i jačanju prisutnosti na lokalnoj razini, a i šire.

 

 

Volvo Trucks servisno - prodajni centar poziva sve klijente i partnere da posjete našu novu lokaciju i iskoriste sve prednosti vrhunskih usluga i proizvoda koje nudimo.

 

Info o novom centru:

5.000  m2 zemljišta

1.500 m2 servisa

700 m2 radiona

150 m2 skladište rezervnih dijelova

150 m2 recepcija i druge zajedničke

500 m2 ostale popratne prostorije 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.