TRUCKS

Isporučena prva 2 nova Volva FH Aero za PPTO Lovretić

PPTO Lovretić je obiteljski obrt sa sjedištem u Nijemcima kod Vinkovaca i ukupno broji 35 zaposlenika. Kamionima prevoze pšenicu, kukuruz, soju, ječam, suncokret, uljanu repicu i paletiziranu robu. Novi Volvo FH Aero kamioni dodatno su pojačanje u redovima za PPTO Lovretić. Novi Volvo FH Aero kamioni dodatno su pojačanje u redovima za PPTO Lovretić.
Isporučena prva 2 nova Volva FH Aero za PPTO Lovretić

“Izuzetno smo zadovoljni sa ovlaštenim Volvo servisom u Đakovu. Njihov profesionalizam je za svaku pohvalu i puno nam znači imati dobru podršku u servisu.” kaže vlasnik Marijan Lovretić.

 

Tehnička specifikacija novih Volvo FH Aero

FH 4X2T

500 KS

Aero Globetrotter XL kabina

Alcoa aluminijske polirane felge

2 zračne sirene kromirane na krovu

●   Sigurnosni paket GSR 2024

●   Paket vidljivosti ++

●   Paket spojlera

●   Paket opreme DRIVE++ za FH

 

Full zračni ovjes kamiona

Full zračni ovjes kabine

Adaptivni tempomat

Novo informacijsko sučelje + navigacija

Parkirna klima

Priprema za Tv + zakretno sjedalo suvozača

Signal bijela boja

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.