TRUCKS

Domet i ruta

Usluga Domet i ruta moćan je alat za planiranje ruta i simulaciju dometa za električne kamione. Dostupna u sustavu Volvo Connect, ova vam usluga omogućuje simulaciju rute kamiona i predviđanje njegovog dometa i potrošnje energije. To vam omogućuje da osigurate da će kamion imati dovoljno električne energije za obavljanje svog zadatka – tako da možete s pouzdanjem planirati transportne zadatke. 

Mnogi čimbenici utječu na domet električnog kamiona. Oni uključuju specifikacije kamiona, težinu korisnog tereta, vanjsku temperaturu, topografiju rute te je li kamion opremljen posebnim strojevima koji troše energiju kao što je preša za smeće. Razumijevanje ukupnog utjecaja ovih čimbenika na domet kamiona može biti izazovno, ali značajka Domet i ruta radi izračune za vas automatski. To olakšava upravljanje vašim voznim parkom i pomaže vam povećati učinkovitost vaših električnih kamiona.

Ključne prednosti

Simulirajte rutu kamiona.

Predvidite potrošnju energije i domet.

Dodajte zaustavljanja za punjenje.

Pošaljite rutu navigaciji u kamionu.

Osigurajte praćenje plana.

Podrška za sve električne kamione.

Saznajte više o usluzi Domet i ruta u nastavku. Za dodatne informacije možete posjetiti Volvo Connect Marketplace ili se obratiti svom zastupniku.

Ostale usluge za električne kamione

Povežimo se

Jeste li spremni započeti sa sustavom Volvo Connect? Imate li pitanje o usluzi? Vaš lokalni zastupnik može vam u tome pomoći.