TRUCKS

Dvadeseta godišnjica poduzeća GODINA d.o.o.

Drago nam je da postoji nekolicina prijevozničkih poduzeća koja ove godine slave 20 godina od svog osnutka, baš kao i Volvo Trucks u Hrvatskoj. Neka od tih poduzeća započela su svoje putovanje upravo s Volvo kamionima. A jedno od navedenih je Godina d.o.o. čiji su vlasnici odlučili obilježiti svoju obljetnicu uz nabavku moćnog Volvo FH16 kamiona.
Dvadeseta godišnjica poduzeća GODINA d.o.o.

Prije točno 20 godina osnovan je Obiteljski obrt GODINA TRANS, Goran Godina čiji je osnivač bio Goran Godina, a sinovi Mladen i Davor su se pridružili poslovanju. Poslovanje su utemeljili na principima visoke stručnosti u obavljanju posla kao i na kvaliteti usluge što im je uvelike bila garancija za poslovni uspjeh.

Operativno poslovanje započelo je jednim ali vrijednim Volvo FL6 kamionom kupljenim iste 1998. godine. Obrt je iz godine u godinu rastao i razvijao se, tako su 2014. godine Mladen i Davor poslovanje nastavili poduzeće GODINA d.o.o. kada je otac Goran otišao u mirovinu.

 

Prilikom primopredaje novog Volvo FH16 kamiona zamolili smo suvlasnike poduzeća, Mladena i Davora da nam kažu malo više o njihovom poslovanju i principima rada.

Mladen Godina istaknuo je kako su vozila iz njihovog voznog parka izuzetno moćna, tehnološki napredna i bogato opremljena, te zadovoljavaju najviše ekološke i sigurnosne standarde, što uz dugogodišnje iskustvo, visoku stručnost i kvalitetnu organizaciju jamči da su njihove usluge brze i pouzdane.

Davor Godina istaknuo je kako je njihovo uspješno poslovanje usko vezano i za kvalitetan vozni park u kojem prevladavaju Volvo kamioni i kako su izuzetno zadovoljni kvalitetom Volvo kamiona. Uz svaki Volvo kamion posjeduju i Volvo Servisni Ugovor što im pruža još bolju garanciju kada je riječ o mobilnosti voznog parka.

 

O PODUZEĆU GODINA d.o.o.

GODINA d.o.o. je obiteljska je tvrtka koja se bavi cestovnim prijevozom robe pod kontroliranim temperaturnim režimima što uključuje sve vrste prehrambenih namirnica, kozmetiku i lijekove. Ukupno broje 14 zaposlenika, a u svom voznom parku imaju 5 Volvo Trucks kamiona.

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte: Lidija Supek Koršoš, telefon: +385 1 3867672, e-pošta  lidija.supek@volvo.com

Kvalitetne videozapise uz ovo tiskano izdanje i mnogo drugih zanimljivih sadržaja potražite na adresi http://www.thenewsmarket.com/volvotrucks

Slike iz tiskanih izdanja i filmovi dostupni su u galeriji sa slikama i filmovima tvrtke Volvo Trucks na adresi http://images.volvotrucks.com

 

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 16 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2015. isporučeno je više od 112.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Rad Volvo Trucks-a temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.