Isporuka posebnog Volvo FE kamiona poduzeću Cian d.o.o. iz Splita

Poduzeće Cian d.o.o. osnovano je daleke 1947.godine i od tada se brine o poboljšanju rada i življenja u urbanim sredinama. U toj misiji od sada će im pomagati i novi Volvo FE, specijalan kamion za odvoz otpadnih ulja.
split
Volvo FE

Poduzeće  Cian d.o.o. obavlja poslove sanitarne zaštite i zaštite okoliša na području Dalmacije i RH, a konstantnim ulaganjima u poboljšanje rada i življenja u urbanim uvjetima želi stvoriti ljepšu budućnost.

Vizija poduzeća Cian d.o.o. je dovesti u sklad nesmetan rad i odmor čovjeka, a u realizaciji te vizije primjenjuje moderne spoznaje o zaštiti okoliša i održivog razvoja koji podrazumijevaju da se ne ugrožavaju ostali živi organizmi u prirodi. Novi Volvo FE sa specijalnom nadogradnjom za odvoz otpadnih ulja uvelike će doprinijeti u realizaciji misije o zaštiti okoliša.

Direktor poduzeća Cian d.o.o. g. Ivan Sabljić je prilikom primopredaje Volvo FE kamiona posebno istaknuo kako konstantnim ulaganjima u ljude kao i u napredna tehnološka rješenja nastoji udovoljiti svim izazovima budućnosti.

O VOLVO FE KAMIONU - ŠASIJA:

•           Volvo 4x2 320 KS sa

•           9 brzinski manualni mjenjač

•           Pojačana motorna kočnica

•           Distribucijski + paket opreme,

•           Audio sustav sa Bluetooth-om,

•           Dvije kromirane sirene na krovu,

•           Spojleri kabine

NADOGRADNJA: Moro Kaiser Elegance SH8 ver.

-       ADR

-       Cilindrična kipajuća cisterna od čelika tipa S355 J2 + N sa spremnikom ukupne zapremine 8400 lit.

-       Spremnik podijeljen na dva dijela: 7000 lit. za otpadnu vodu, 1400 lit. za čistu vodu.

-       Kipanje cisterne putem teleskopskog clindra s elektro-hidrauličnim kontrolnim ventilom, sigurnosnim ventilom i upozoravajućim svjetlom u kabini

-       Spremnik je u potpunosti izrađen sukladno ADR pravilima (poglavlje 6.10)

-       Vakuum pumpa Moro PM3000, kapaciteta 1.700 m3/h

-       Visokotlačna pumpa Pratissoli model KE30, protoka 70 L/min pri 130 bara