TRUCKS

Volvo Trucks pomaže kupcima poboljšati svoj tijek novca novim fleksibilnim servisnim ugovorom

Volvo Trucks sada predstavlja ugovor Volvo Flexi-Gold – novi servisni ugovor koji se temelji na uporabi u kojem su mjesečne naknade usklađene sa stvarnom kilometražom. To znači da prijevoznici imaju veću fleksibilnost kako bi prilagodili svoje poslovanje tržišnim uvjetima i potražnji.
Volvo FH u vožnji autocestom
Ugovor Volvo Flexi-Gold kupcima pruža raspon fleksibilnosti od 40 posto, gdje godišnja kilometraža može premašiti ili prijeći ugovorenu kilometražu za 20 posto.

Povezivanje je otvorilo put novim, fleksibilnim rješenjima za servisne ugovore i modele plaćanja na temelju upotrebe. Volvo Trucks sada predstavlja novi servisni ugovor, Volvo Flexi-Gold, s istim pokrićem kao Volvo Zlatni ugovor, ali s mjesečnim naknadama raščlanjenim na fiksne i promjenjive stavke (prema kilometraži) prilagođene stvarnoj kilometraži kamiona. 

„Mnoge prijevozničke tvrtke imaju kratkoročne ugovore sa svojim klijentima ili posluju na nepredvidivim i promjenjivim tržištima. Izražavaju potrebu za većom fleksibilnošću kada je riječ o servisnim ugovorima. Sada imamo tehnologiju koja omogućuje dinamična i povezana rješenja poput ovog”, kaže Thomas Niemeijer, voditelj poslovnog razvoja, servisni ugovori, Volvo Trucks.

Ugovor Volvo Flexi-Gold omogućio je napredak u telematici koji pruža vozilima mogućnost da u stvarnom vremenu prenose podatke o kilometraži u kompaniju Volvo Trucks. Ugovor kupcima pruža raspon fleksibilnosti od 40 posto, gdje godišnja kilometraža može premašiti ili prijeći ugovorenu kilometražu za 20 posto. Svaka mjesečna faktura temelji se na stvarnoj vožnji za taj mjesec, bez dodatnih faktura ili papirologije za prekoračenje kilometraže na kraju godine (unutar raspona fleksibilnosti). Ovo je pogodno za korisnike koji se u radu susreću sa sezonskim promjenama i promjenjivom potražnjom. 

„Jednostavno: ako vozite manje, plaćate manje i obrnuto. Ugovor Volvo Flexi-Gold nudi istu pokrivenost i mobilnost kao i Volvo Zlatni ugovor, uz istu cijenu, ali s puno većom fleksibilnošću za prilagođavanje promjenjivim poslovnim potrebama.”, kaže Thomas Niemeijer.

Volvo Zlatni ugovor najcjelovitiji je servisni ugovor tvrtke Volvo Trucks te uključuje preventivno održavanje i povezano servisno planiranje, kao i sve popravke kamiona.

„Brz razvoj usluga povezivosti pruža prijevoznicima potpuno nove načine povećanja trajanja vozila i optimiziranja korištenja vozila. Dodavanjem fleksibilnosti modelu plaćanja svojoj ponudi dodajemo još jednu dimenziju”, kaže Anna Müller, potpredsjednica odjela za tržište usluga i maloprodaju, Volvo Trucks Europe.

Fleksibilni Zlatni servisni ugovor Volvo Flexi-Gold dostupan je na odabranim europskim tržištima i postupno će se u bližoj budućnosti uvoditi na nova tržišta.

Činjenice: Ugovor Volvo Flexi-Gold

  • Servisni ugovor koji se temelji na uporabi. Aktivnosti održavanja i mjesečna naknada prate stvarnu kilometražu. 
  • Pruža 40-postotni raspon fleksibilnosti za vašu procijenjenu godišnju kilometražu.
  • Ugovor Volvo Flexi-Gold nudi isto pokriće i mobilnost kao Volvo Zlatni ugovor.
  • Posebno je pogodan za poduzeća sa sezonskim promjenama i varijabilnim opsegom posla iz godine u godinu.
  • Nema dodatnih fakturiranja ili papirologije za prekoračenje kilometraže na kraju godine.

Poveznica na slike visoke rezolucije
Poveznica na priopćenje za javnost u PDF formatu

 

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:


Lidija Supek Koršoš
Voditeljica komunikacija
tel.: +385 1 3867 672
E-pošta: lidija.supek@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 15 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2018. isporučeno je više od 127.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.