TRUCKS

Volvo FH cisterna isporučena poduzeću Mikol d.o.o.

Krajem kolovoza poduzeću Mikol d.o.o. iz Čakovca isporučen je novi Volvo FH 460 kamion s cisternom za prijevoz goriva.
S novim Volvo FH kamionom će vršiti distribuciju goriva prema vlastitim crpkama te prema vanjskim kupcima
U Mikolu je važno konstantno podizati kvalitetu svojih proizvoda i usluga

Mikol d.o.o. poduzeće je sa sjedištem u Čakovcu koje posluje na četiri benzinske postaje, a glavna djelatnost im je prodaja i dostava naftnih derivata.

 

Benzinske postaje su u Subotici Podravskoj, Koprivnici, Varaždinu i Čakovcu. Za potrebe prijevoza za vlastite potrebe nedavno su preuzeli Volvo FH 460 cisternu kojim će vršiti distribuciju goriva prema vlastitim crpkama kao i prema svim pravnim i fizičkim osobama koje trebaju dostavu derivata.

 

Prilikom primopredaje, članovi Uprave Dalibor i Vedran Mikulić, istaknuli su kako im je bitno konstantno podizati kvalitetu svojih proizvoda i usluga te kako upravo zbog toga ulažu znatna sredstva u svoje poslovanje. Cilj im je da posjeduju kvalitetan i pouzdan vozni park, stoga je izbor završio na Volvo FH kamionu.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:


Lidija Supek Koršoš
Voditeljica komunikacija
tel.: +385 1 3867 672
E-pošta: lidija.supek@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 15 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2018. isporučeno je više od 127.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.