TRUCKS

Volvo FM 8x4 sa specijalnom kiperskom nadogradnom isporučen poduzeću Niskogradnja Jurčak

Krajem srpnja poduzeće Niskogradnja Jurčak d.o.o. iz Požege nadopunila je vozni park novim građevinarskim kamionom Volvo FM 8x4 s half pipe specijalnom kiperskom PK nadogradnjom.

Poduzeće Niskogradnja Jurčak posluje dugi niz godina, a prvenstveno se bave uslugama koje realiziraju građevinskim strojevima. U vlastitom voznom parku imaju najmoćnije građevinske strojeve za izradu iskopa i podzemnih instalacija. Uz to, posjeduju moderno postrojenje za izradu betona i betonske galanterije i ponosni su da je njihov proizvodni program okrunjen vrhunskom izdržljivošću i kvalitetom.

 

Na taj način su povezali proizvodnju i pružanje usluga omogućavajući kupcima da svoje potrebe realiziraju na jednom mjestu – kod stručnjaka koji shvaćaju što kupci žele. Između ostalih strojeva, posjeduju i Volvo FM kamion.

 

Nakon 18 godina rada s Volvo FM kamionom, gospodin Antun Jurčak ponovo se odlučio za kupnju Volvo FM kamiona pa smo ga pitali za njegovo iskustvo na što nam je izjavio: „Za novi Volvo kamion odlučili smo se jer smo zadovoljni kvalitetom i izdržljivošću našeg Volva FM kamiona. Naš VolvoFM12 kojeg imamo u voznom parku od 2002. godine besprijekorno ispunjava zahtjeve našeg poslovanja gotovo dva desetljeća, a to nam je ujedno i najbolja preporuka za kupnju novog kamiona.“

 

Činjenice o isporučenom Volvo FMX kamionu:

 

Volvo FM 8X4 šasija s 13 litrenim motorom ima snagu od 420 KS. Za zaštitu komponenti motora dodatno je opremljen čeličnim branikom i čeličnom zaštitom kartera motora. Za udobnost vozača opremljen je potpunim zračnim ovjesom kabine te naprednijim zračnim grijanim sjedalom s integriranim pojasom.

 

Činjenice o isporučenoj half-pipe kiperskoj nadogradnji:

Half-pipe specijalna kiperska nadogradnja HP220-5.5 montirana je na četvero osovinac Volvo FM 420 HP 8×4. Kiper je konstruiran sa niskim stranicama visine 1200 mm radi lakšeg ukrcaja materijala, izrađen je od čelika visoke čvrstoće. Stražnja stranica otvara se automatski mehanički pri kipanju. Kiper ima preklopni stražnji branik. Kiperska nadogradnja je proizvod tvrtke PK koja se bavi proizvodnjom kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica te je ujedno zastupnik Palfinger proizvodnog programa.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lidija Supek Koršoš,                                                                                                            telefon: +385 1 3867672,                                                                                                          e-pošta  lidija.supek@volvo.com

Slike iz tiskanih izdanja i filmovi dostupni su u galeriji sa slikama i filmovima tvrtke Volvo Trucks na adresi http://images.volvotrucks.com



Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 15 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2019. isporučeno je više od 131.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.