TRUCKS

Poduzeće Živina transporti preuzeli tri Volvo FH 500 tegljača

Transporti Živina poduzeće je s preko dvadeset godina iskustva u poslovima domaćeg i međunarodnog prijevoza, a od nedavno su ponudu proširili i na izvođenje zemljanih radova. Za potrebe svog poslovanja, vozni park obogatili su novim Volvo FH 500 tegljačima.
Preuzimanje prva dva Volvo FH 500 kamiona
Slika1: Tihomir Kos, Silva Kos, Mladen Kos

Zadovoljstvo klijenata je prioritet poslovanja poduzeća Živina Transporti, oni čine sve kako bi brzo i pouzdano dopremili robu na svoje odredište. Zato posjeduju suvremeni vozni park koji se sastoji od novih i modernih vozila koja stalno obnavljaju: standardnih tegljača za prijevoz robe, tegljača za prijevoz kiperskih poluprikolica, tandem kipera, kao i kombiniranog stroja za zemljane radove. Početkom lipnja preuzeli su tri nova Volvo FH 500 tegljača koji će doprinijeti još kvalitetnijoj usluzi.

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lidija Supek Koršoš, telefon: +385 1 3867672, e-pošta  lidija.supek@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 15 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2019. isporučeno je više od 131.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.