TRUCKS

VOLVO FINANCIJSKE USLUGE KRENULE S RADOM U HRVATSKOJ

Volvo Financial Services (VFS) s novoosnovanim poduzećem, VFS Leasing d.o.o., krenuo je s poslovanjem. Od sada će kupci gospodarskih vozila u Hrvatskoj moći brže i jednostavnije riješiti financiranje putem novoosnovanog VFS Leasinga.

Volvo Grupa u Hrvatskoj počela je nuditi financijske usluge, početni odazivi na tržištu su izvanredni jer su mnogu kupci vrlo zainteresirani da čitav proces kupnje obave na jednom mjestu. Svako je poslovanje jedinstveno i ima svoj način osiguravanja rasta i profitabilnosti, a VFS u uskoj suradnji s kupcima gospodarskih vozila pronalazi najbolja moguća rješenja upravo za kupce gospodarskih vozila.

»Kupci Volvo kamiona u Hrvatskoj pokazali su velik interes za našim financiranjem i raduje nas da ćemo vlastitim programima financiranja moći podržati mnogobrojne kupce pri kupnji novih i rabljenih vozila.« izjavio je Dušan Mavrič, direktor regije Adriatic North.

»Dolaskom VFS-a na hrvatsko tržište, ojačali smo našu sveobuhvatnu ponudu, omogućivši kupcima novih i rabljenih gospodarskih vozila kompletno rješenje uz pametno i fleksibilno financiranje koje nudi VFS.« izjavio je Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o.

»Mi razumijemo kupce gospodarskih vozila, njihovu djelatnost, okruženje u kojem posluju kao i izazove s kojima se suočavaju bolje od drugih. Zato su naša rješenja prilagođena upravo njima, a mi smo tu da im pomognemo pronaći najbolje rješenje, čak i u ovim izazovnim vremenima« izjavio je Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

Gospodin Tomislav Orehovec, direktor prodaje u Volvo Group Croatia d.o.o. naveo je kako će kupci Volvo Trucks kamiona moći riješiti financiranje na jednom mjestu, izravno putem VFS leasinga te je dodao "Zajedno pripremamo nekoliko atraktivnih ponuda koje ćemo uskoro predstaviti našim kupcima kako rabljenih tako i novih vozila."

VFS Leasing d.o.o. osnovan je u siječnju 2020. godine i nudi razne financijske pakete. VFS duboko razumije poslovanje svojih klijenata i zalaže se za upravljanje financiranjem suvremenim i prilagođenim načinom poslovanja kupaca, te nastoji razvijati dugoročne odnose s kupcima tijekom svojih poslovnih ciklusa. Financijski stručnjaci iz poduzeća VFS Leasing d.o.o. za hrvatske kupce će kreirati najbolja rješenja, pripremiti prilagođene ponude, pružiti odgovarajuće savjete za svakog pojedinog klijenta i pružiti im sveobuhvatnu podršku u njihovom poslovanju.

Više informacija o VFS Leasing d.o.o. nalazi se na: https://www.volvotrucks.hr/hr-hr/services/financing.html

 

 

VFS Leasing d.o.o.

 

Karlovačka cesta 94, 10250 Zagreb

 

Igor Smolec, Direktor Mob. +385 91 6320 407

Kristina Jelačić, Prodajni predstavnik Mob. +385 91 6040 455

Dubravko Jelčić , Voditelj računovodstva

 

 

Fotografije:

Fotografija 1 – VFS Leasing d.o.o. tim

Fotografija 2 – Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o.

Fotografija 3 – Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

Fotografija 4 – Dušan Mavrič, direktor Volvo Trucks, regija Adriatic North

Fotografija 5 – Tomislav Orehovec, direktor prodaje za Volvo Trucks u Hrvatskoj

 

 

Za detaljnije informacije obratite se:

 

Lindeberger Eva, Communication Manager, Volvo Financial Services

 

Telefon:+46 31 3228078, E-mail: eva.lindeberger@volvo.com

 

 

Više o Volvo Financial Services (VFS)

 

 

 

Volvo Financial Services globalna je financijska podrška za kupce Volvo Grupe. Volvo Group jedan je od vodećih svjetskih proizvođača kamiona, autobusa, građevinske opreme te brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi cjelovita rješenja za financiranje i usluge. Volvo Financial Services osnovan je 2001. godine, a sjedište mu je u Greensborou, Sjeverna Karolina, SAD. Tvrtka upravlja s neto kreditnim portfeljem od preko 170 milijardi SEK (17,7B USD), zapošljava preko 1500 ljudi širom svijeta i podržava financiranje više od 90% prodaje Volvo Grupe.