TRUCKS

Volvo Trucks ponovo pokreće proizvodne pogone

Tvornice Volvo Trucks vozila u Švedskoj i Belgiji, gdje je proizvodnja privremeno stala od sredine ožujka, polako se ponovo pokreću. Proizvodnja će se bazirati na knjizi narudžbi, kapacitetu dobavljača i lokalnim propisima o socijalnoj distanci radi sprečavanja širenja virusa corone.

Za vrijeme epidemije virusa corone, Volvo Trucks uspio je većinu svojih servisnih radionica širom svijeta ostaviti otvorenima za naše kupce. U Hrvatskoj i Sloveniji sve radionice su bile čitavo to vrijeme dostupne našim kupcima, a od 4.5.2020. većina se

servisnih radionica vratila na staro radno vrijeme. Naša usluga Volvo Action Service također je bila dostupna 24 sata / 7 dana u tjednu. Međutim, tvornice za proizvodnju kamiona u Europi morale su biti zatvorena od sredine ožujka, kada je globalni lanac opskrbe bio poremećen. 

 

Volvo Trucks će se i dalje fokusirati na pružanje pomoći prijevoznicima kako bi njihovi kamioni bili mobilni i kako bi mogli isporučivati robu koja je od velike važnosti za društvo.

 

“Vozači kamiona i svi drugi u lancu opskrbe uložili su herojske napore tijekom ove krize, a naš je posao bio pomoći im da nastave raditi svoj posao“, izjavio je Dušan Mavrič, generalni direktor Volvo Trucks Adriatic North.

 

 

4.5.2020.

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lidija Supek Koršoš,     

Telefon: +385 1 3867672,  E-pošta  lidija.supek@volvo.com

 

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2.100 distributera i servisnih radionica u više od 130 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 15 zemalja u svim dijelovima svijeta. Godine 2019. isporučeno je više od 131.000 Volvo kamiona diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske