TRUCKS

Isporučena prva dva nova Volvo FH kamiona u Hrvatskoj poduzeću Merkur veterinarska ambulanta d.o.o.

Merkur veterinarska ambulanta d.o.o. je obiteljsko poduzeće specijalizirano za uzgoj tovnih svinja, proizvodnju stočne hrane, transport životinja i hrane i veterinarske usluge. Imaju 34 zaposlenika, a od toga 17 vozača i nalaze se Slavonskom Brodu. S Volvom surađuju već dugi niz godina tako da je narudžba dva vozila novog modela FH bila prirodan odabir.

Iza nas nitko ne stoji,nemamo izbora,osuđeni smo na uspjeh

“Za nas je uslužnost servisne radionice u Đakovu ključni faktor. Naša djelatnost je specifična i mi si zapravo ne možemo dozvoliti stajanje kamiona. Naši kamioni su stalno na putu, radi se puno kilometara i kompletno održavanje se radi u Volvu. Imali smo slučaj da smo stali s kamionom u Europi i uvijek je kvar bio brzo riješen. To nam ulijeva povjerenje. Mi smo sve stekli sami svojim trudom i radom. Jednostavno smo osuđeni na uspjeh.“ kaže osnivač poduzeća Đuro Vučetić. 

Mlađi naraštaji nastavljaju s uspješnim poslovanjem

Nakon što je prije nekoliko godina otac Đuro prepustio vođenje poduzeća mlađim naraštajima, direktorica i kćer osnivača Zrinka Janković i njen suprug Hrvoje Janković voditelj logistike zajedno osiguravaju da poduzeće ima svjetlu budućnost.

Tehnički podaci:

Volvo FH 42 TD13K540

Mjenjač I-Shift DUAL Clutch (dvostruka spojka)

Globetrotter XL kabina

Kožni paket unutrašnjosti kabine

Led prilagodljiva glavna svijetla

Kamera za mrtvi kut na suvozačevoj strani

Aluminijske polirane felge sa Michelin gumama

I-Park cool (parkirna klima)

Sigurnosni paket( adaptivni tempomat, nadzor budnosti vozača, nadzor napuštanja prometne trake s korektivnim upravljanjem)

VDS- Volvo dinamičko upravljanje

Informacijska platforma s navigacijom

Digitalni pokazatelj opterećenja osovina

Bežični multifunkcionalni daljinski upravljač

Alarm protiv krađe vozila