KOS TRANSPORTI preuzeli 111-ti Volvo kamion

Transportna tvrtka Kos Transporti d.o.o. i Volvo Group Croatia d.o.o. poslovni su partneri u Hrvatskoj više od 20 godina. Nedavno je obilježena isporuka 111-tog Volvo kamiona i ujedno prvog novog Volvo FM-a u Hrvatskoj!
kos-transporti-preuzeli-111-ti-volvo-kamion
Prvi novi Volvo FM za Kos Transporti d.o.o.
Uručenje plakata povodom isporuke 111-tog Volvo kamiona

KOS TRANSPORTI nastali su  iz obrta koji je započeo s poslovanjem 1978. godine.

Od tada, Volvo je isporučio 111 kamiona tvrtki Kos Transporti d.o.o. i obje su tvrtke rasle zajedno. Danas su Kos Transporti d.o.o.  među najvećim prijevozničkim tvrtkama u Hrvatskoj s više od 150 kamiona koji posluju po cijeloj Europi.

Posljednja isporuka sastojala se od 10 novih FH i novog FM kamiona.  Svih 11 vozila financirano je Volvo kućnim financiranjem koje je vrlo brzo prepoznato kao pouzdan partner.

Zbog trenutnih ograničenja Covid-19 pandemijom, izazov je bio ovu primopredaju učiniti posebnom. Stoga smo kombinirali tradicionalnu primopredaju s digitalnim formatom. Uručen je plakat s QR kodom koji sadrži video poruku Roberta Grozdanovskog, višeg potpredsjednika Volvo Trucks za Regiju Središnji istok i Istok, a sam video snimljen je u sjedištu Volvo Trucks u Göteborgu.

S lijeve strane Dušan Mavrič, direktor Volvo Adriatic North, u sredini Boris Kos direktor Kos Transporti d.o.o., Igor Smolec direktor Volvo Financial Leasing d.o.o.
Video poruka u sjedištu Kos Transporta d.o.o. u Varaždinu

”Oduševljen sam prvim novim Volvo FM-om. Ovaj model ima potencijal prodaje na našim tržištima. Lagan je, prostran i donosi brojne novitete koje će zadovoljiti i vlasnika i vozača.” kaže Tomislav Orehovec, direktor prodaje Volvo Group Croatia d.o.o.

Robert Grozdanovski stariji potpredsjednik Volvo Trucks Europe Central East & East potpisuje plakat u sjedištu Volvo Trucks u Göteborgu.