TRUCKS

Volvov edukativni projekt “Stani Pogledaj Mahni” održan u OŠ Jakšić

Volvo Trucks kroz svoj dugogodišnji projekt "Stani. Pogledaj. Mahni." nastavlja s akcijom za sigurnost djece u prometu u Hrvatskoj, a kao nositelji projekta, u zajedničkoj suradnji s policijskim službenicima PU Požeško-slavonske, dana 14. lipnja, u Osnovnoj školi „Mladost“ Jakšić provedena je navedena edukativno preventivna aktivnost namijenjena nižim razredima osnovnih škola.
Volvov edukativni projekt “Stani Pogledaj Mahni” održan u OŠ Jakšić

Kako bi povećali svijest i naučili djecu kako se sigurno ponašati u prometu, Volvo Trucks razvio je program obuke. Bit programa je naučiti tri važne riječi: Stani - prije prelaska ulice, Pogledaj - oba smjera i pazite da imate kontakt očima s vozačem, Mahni - i pričekaj da vam vozač mahne prije nego što prijeđete ulicu.
 

Na današnjem edukativnom predavanju učenicima od prvog do četvrtog razreda je u teorijskom djelu prezentirana interaktivna priča uz pomoć prostirke i igračke kamiona, a u praktičnom djelu pokazan je demo teretni automobil kako bi se djeca iz prve ruke mogla uvjeriti i educirati kako se ponašati u prometu prilikom susreta s teretnim automobilom.
 

Sudjelovalo je 105 učenika i na samom kraju učenicima su podijeljeni promotivni materijali i diplome o sudjelovanju.

Vježbu za djecu na kamionu realizirali su : Mladen Juranić, trener za vozače Volvo Trucks, Luka Puljko koordinator logistike Volvo Trucks, Nikolina Filipović, administrator Volvo leasinga

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.