Dva Volvo kamiona zaljubila su se preko kotača u novom filmu

Prekrasna ljubavna veza između dva kamiona: ovo je neobičan pristup Volvo Trucksa kako bi se istaknule vozne osobine i učinkovitost potrošnje goriva njegova bestselera, Volvo FH-a.
Dva Volvo kamiona zaljubila su se preko kotača u novom filmu

Učinkovitost potrošnje goriva i užitak u vožnji vozači kamiona često vide kao dvije suprotnosti. Jednostavno rečeno, ne možete imati oboje. Ali uz Volvo inovacije za uštedu goriva, zabava i učinkovitost doista se mogu spojiti. To je ilustrirano u najnovijem animiranom filmu tvrtke koji se usredotočuje na ljubavnu priču između dva Volvo FH kamiona.

Film ističe značajke proizvoda koje čine paket I-Save s učinkovitom potrošnjom goriva, uključujući turbokompozitni motor, I-Shift, I-See, I-Torque, kao i poboljšani aerodinamički dizajn – prikazan na način kakav niste nikad prije vidjeli.

Paket I-Save predstavljen je kupcima 2019. i od tada se pokazao kao prodajno uspješan za Volvo Trucks. Kombinacija njegovih značajki može kumulirati poboljšanja uštede goriva do 13 %.*

„Vrlo smo ponosni na značajke I-Save, a ovom ljubavnom pričom želimo tim značajkama dati pažnju koju zaslužuju. Za naše kupce I-Save je postao sinonim za izvanrednu ekonomičnost goriva i odlične vozne karakteristike, a većina kamiona Volvo FH koje danas prodajemo opremljena je I-Saveom“, kaže Peter Franzén, voditelj proizvodnje motora za Volvo Trucks.

Film je sniman u Hrvatskoj, a sva vožnja u stvarnom životu odvijala se u sigurnim uvjetima u ograđenom prostoru.

* U usporedbi s razinama potrošnje prije nego što je I-Save predstavljen 2019.

Pogledajte film

LINK na slike visoke rezolucije

For further information, please contact:

Jan Strandhede
Media Relations Director, Volvo Trucks
Tel: +46 31 3233715
Email: jan.strandhede@volvo.com

Volvo Trucks supplies complete transport solutions for discerning professional customers with its full range of medium- and heavy-duty trucks. Customer support is provided via a global network of dealers with 2,300 service points in about 130 countries. Volvo trucks are assembled in 12 countries across the globe. In 2022 approximately 145,000 Volvo trucks were delivered worldwide. Volvo Trucks is part of the Volvo Group, one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines. The group also provides complete solutions for financing and service. Volvo Trucks’ work is based on the core values of quality, safety and environmental care.