TRUCKS

Isporuka novog Volva FE za EKO MOSLAVINA d.o.o. iz Kutine

Vozni park EKO MOSLAVINE d.o.o. je dobio novog člana. Volvo FE će se prvenstveno koristiti za prikupljanje glomaznog otpada od građana i pražnjenje polupodzemnih spremnika.
Isporuka novog Volva FL za EKO MOSLAVINA d.o.o. iz Kutine

Novonabavljeno vozilo će zamijeniti postojeće komunalno vozilo staro preko 20 godina te pomladiti kamionski vozni park čija je prosječna starost 9 godina.

 

Nabava ovog vozila, vrijednog 169.950 € (bez PDV-a), dio je kontinuiranog ulaganja u cjelokupni sustav zaštite okoliša temeljen na kružnom gospodarstvu s ciljem smanjenja količine otpada koji završava na odlagalištu. 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.