TRUCKS

1 Volvo kamion, 2 milijuna kilometara i 2 brata

Ovo je priča o jednom posebnom Volvo kamionu u vlasništvu poduzeća Godina d.o.o. iz Varaždina kojeg zajedno vode braća Davor i Mladen Godina.
1 Volvo kamion, 2 milijuna kilometara i 2 brata

U njihovom voznom parku nalaze se samo Volvo kamioni koji su popularni među vozačima jer olakšavaju zapošljavanje najboljih vozača u industriji. S druge strane, zbog svoje učinkovitosti doprinose profitabilnosti vlasnicima.

Volvo FH13 iz 2008.g.  odrađuje rute većinom u Italiju, a u svom dugom vozačkom stažu prošao je cijelu Europu i tako napravio preko 2.000.000 kilometara. Ono što ga čini još posebnim je da  kamion ima cijelu servisnu povijest u Volvo ovlaštenom servisu.

“Izuzetno smo zadovoljni sa ovlaštenim Volvo servisom u Čakovcu. Sve ove godine lijepo surađujemo sa njima prvenstveno sa voditeljem servisa Tihomirom Jančecom i servisnim predstavnikom Jankom Horvatom. Njihov profesionalizam je za svaku pohvalu i puno nam znači imati dobru podršku u servisu. ” kaže Mladen Godina.

Specifikacija (FH 480hp 4*2T):

  • Međuosovinski razmak: 3700 mm
  • Tehnički GCW: 44 t
  • Prednja osovina: 7.1 t
  • Stražnja pogonska osovina: 13 t
  • Motor: 13l, 480hp (EUV), maksimalan okretni moment: 2400 Nm
  • Mjenjač: I-Shift AT2512C, 12 brzina
  • Prijenosni omjer na pogonskim kotačima: 2.64

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.