TRUCKS

Volvo Trucks sudjelovao na 8. Zagrebačkom obrtničkom sajmu

U organizaciji Obrtničke komore Zagreb uz potporu Grada Zagreba i Zagrebačke županije na Zagrebačkom Velesajmu 26. i 27. travnja održao se 8. Zagrebački obrtnički sajam
Volvo Trucks sudjelovao na 8. Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Zagrebački obrtnički sajam na jednom je mjestu okupio 22 srednje strukovne škole koje su predstavile svoje programe i zanimanja za koje obrazuju. Više od 4.000 učenika završnih razreda osnovnih škola s područja Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je Sajam u dva dana njegovog održavanja. Tamo su imali prilike upoznati se s načinima učenja i rada, porazgovarati sa srednjoškolcima i dobiti odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju te saznati što ih sve očekuje ako odaberu obrtničko zanimanje.

Volvo Trucks je na sajmu predstavio svoje poslovanje odnosno mogućnosti za praksu, zapošljavanje i stipendiranje automehaničarske struke.  Također je započeta suradnja sa srednjim strukovnim školama i već sljedeće školske godine planiraju se stručne posjete u edukativne svrhe u naš Volvo Truck Centar Zagreb

Zainteresirani su mogli po prvi puta razgledati  Volvo FH kamion na električni pogon, a putem VR naočala okušali su se i u popravcima Volvo kamiona u virtualnoj realnosti. 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Nikolina Čižmešija
Voditeljica komunikacija
E-pošta: nikolina.cizmesija@volvo.com

Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne klijente, nudeći čitavu paletu srednje teških do teških kamiona. Podrška kupcima je osigurana putem globalne mreže od 2200 distributera i servisnih točaka u više od 130 zemalja. Kamioni Volvo sklapaju se u 12 zemalja u svim dijelovima svijeta. U 2023. godini isporučeno je približno 145.000 kamiona Volvo diljem svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od svjetskih vodećih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, kao i brodskih i industrijskih motora. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis. Volvo Trucks rad temelji se na ključnim vrijednostima kvalitete, sigurnosti i brige o okolišu.